English
Újépítésű nappali+hálós lakás 7nm-es erkélyel a VIII. kerületben

VIII.Kerület , Orczynegyed

90.500.000 Ft

1.587.719 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

57

Négyzetméter

Újépítésű nappali+hálós lakás 7nm-es erkélyel a VIII. kerületben

VIII.Kerület , Orczynegyed

Térkép megjelenítése

90.500.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

57

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.587.719 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Otthonos életterek, tetőtéri napozó, tetőtéri medence, szauna, jacuzzi, 0-24 recepció, mélygarázs és minden, ami feltétele egy ideális belvárosi otthonnak.

Életünk folyamán az első otthonunk egyben az első befektetésünk is.

Az építők ehhez mérten tervezték meg a Kőris Cornert is. A 104 lakásos épületben minőségi életterekkel és erkéllyel rendelkező, kedvező tájolású, lakásokat alakítottak ki. 

A praktikus megoldások mellett recepció, tetőtéri wellness részleg, mélygarázs és tárolóhelyiségek is a lakók kényelmét szolgálja.

A környékben egyedülálló módon a Kőris Cornerből ki sem kell lépni, ha ki akarunk kapcsolódni, hiszen tetőtéri wellness részleg (medence, szauna, jacuzzi, napozó, stb.) hozza el a nyugalom szigetét Budapest VIII. kerületében, egy olyan részen, ahonnan csupán séta távolságra találhatóak az Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is.

A 104 lakásból már csak 10-12 lakás van eladó különböző méretekben, különböző emelezteken. A legjobb aljánlatainkért hívjon bizalommal. 

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Amerikai konyhás
Garázs
Jakuzzi
Medence
Távfűtés

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.