English
Palotanegyedben 221 nm-es, luxus, nagypolgári lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

Irányár nélkül

9.050 / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

221

Négyzetméter

Palotanegyedben 221 nm-es, luxus, nagypolgári lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

Térkép megjelenítése

Irányár nélkül

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

221

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
9.050 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
90.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Kuriózum a Palotanegyedben!

Még egy 100 évvel ezelőtti iparművészeti kiadványban is megemlítették ezt az impozáns ingatlant, amiben egy akkor híres orvos rendelt és lakott.

Eladásra kínálok egy rendkívül különleges ingatlant a Palotanegyedben. Ez a kiváló állapotban lévő otthon 221 nm-es, 5 szobával rendelkezik, 2 fürdővel, 1 külön wc-vel, tölgyszalonnal, hölgyszalonnal.

A lakás különlegessége, hogy 6 felülete iparművészeti védelem alatt áll. Egy eredeti zsiráf, beépített zongora is díszíti ezt a fantasztikus miliőjű ingatlant.

Eme gyönyörű otthonban 20 éve kezdődött el a restauráció és 7 évig tartott és az eredeti állapotot állították vissza. Az egész lakás egy szinten helyezkedik el. Mélygarázs a közelben megoldható.

Tényleg hamisítatlan nagypolgári érzést sugároz a lakás, érdemed megtekinteni.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.