English
Szép állapotban lévő lakás a Szondi utcában

VI.Kerület

72.700.000 Ft

1.135.938 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

64

Négyzetméter

Szép állapotban lévő lakás a Szondi utcában

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

72.700.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

64

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.135.938 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
13.500 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó a VI. kerület szívében a Kodály Kőrönd közelében a a képeken látható 2020-ban  hibátlan állapotú 2 szobás, 64 nm alapterületű lakás.

A lakás utcára néző, világos, tágas terekkel rendelkezik, a külső műanyag nyilászárók thermo üveggel és redőőnnyel felszereltek. A nyári kellemes kőmérsékletről a nappaliban található légkondicionáló gondoskodik.

A lakás részei:

- Előszoba

- Konyha

- Spejz

- Nappali

- Hálószoba

- Fürdőszoba

- Mosdó

A lakásba lépve az előszobába érkezünk, amelyből a konyha, fürdő, mosdó és a spejz nyílik, majd a nappali. A hálószoba a nappaliból közelíthető meg. A szobák laminált parkettával, míg a többi helység csempével, illetve padlólappal burkolt.

A melegvizetés a fűtést cirkó bizosítja, így a lakás nagyon kedvező rezsivel és közös költséggel használható. A közös költség jelenleg 13.500 Ft.

A vételár tartalmazza a teljesen új konyhabútort, konyhagépeket (tűzhely és mosogatógép), fürdőszobatútorokat, légkondicionálót. Igény esetén bútorozottan is eladó plusz díj ellenében.

A környék biztonságos, közel van a Városliget, Westend bevásárlóközpont és az Andrássy út is, valamint számos élelmiszerbolt. Óvoda, iskola több is van a közeben.

Közlekedés: 2 perc séta a 72-es trolibusz megállója, 5 perc séta a Kodály Kőrönd kisföldalatti megálló és a 105-ös busz. A Nyugati pályaudvartól vagy az Oktogontól pedig számos egyéb busz, villamos és metrójárat megtalálható.

Fizetős parkolási lehetőség van az utcában, amely lakcím bejelentése után igényes az övezetben.

Az ingatlan akár családoknak, akár befektetőknek kitűnő lehetőség jó elhelyezkedése miatt.

Részletes információval vagy a lakás megtekintésével kapcsolatban hívjon bizalommal.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.