English
Váci utcában 2 hálószobás, felújított lakás
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

153.500.000 Ft

1.408.257 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

109

Négyzetméter

Váci utcában 2 hálószobás, felújított lakás árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

153.500.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

109

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.408.257 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
17.870 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Váci utca legjobb részén, 2. emeleti, közvetlen lépcsőházból nyíló, elegáns bejárattal, 2 utcafronti szobával, tökéletes alaprajzzal rendelkező felújított ingatlan eladó.

Nagy terekkel rendelkezik, keleti fekvésének köszönhetően nagyon világos.

Befektetésre, beköltözésre is kiváló választás!

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.