English
Teljeskörűen felújított luxus lakás a Balaton utcára nyíló ablakokkal

V.Kerület , Belváros

280.000.000 Ft

2.886.598 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

97

Négyzetméter

Teljeskörűen felújított luxus lakás a Balaton utcára nyíló ablakokkal

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

280.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

97

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.886.598 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Stílusosan és teljeskörűen felújított lakás Budapest egyik legjobb környékén, alig néhány lépésre a Parlamenttől, a Dunaparttól, az Olimpia parktól és a Szabadság tértől.

 

Az A1 Ingatlan kínálatából eladó egy 3. emeleti, 98m2-es, nappali+2 hálós, 2 fürdős, 2022-ben Prémium Import Termékekből Teljesen Felújított, minden igényt kielégítő, MAISTUDIO által tervezett a Luxus Lakás.

 

A lakás teljekörű felújításon esett át, amikor nem csak optikailag, hanem műszakilag is teljesen felújították, kicserélésre került a teljes vízvezeték, villanyhálózat, és fűtési rendszer, valamint kiépítésre került a lakás teljes klímatizáltsága.

 

A napfényes nagyméretű nappaliban található a méretre gyártott magas minőségű amerikai konyha, valamint az étkező is.

 

A fő hálószobából saját gardróbszoba nyílik.

 

A második hálószoba alkalmas dolgozószobának vagy vendégszobának, amely külön egy második biztossági bejáratiajtóval, és egy saját fürdőszobával is rendelkezik. 

 

A beépített bútorok természetesen benne vannak a vételárban, igény esetén az mozdítható bútorok is megvásárolhatóak az ingatlan vételárán felül.

 

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága kiváló, a környéken számos kávézó, étterem, bár, és bevásárlási lehetőséggel, valamint a mindössze egy saroknyira lévő olimpia park, valamint a sétatávolságra lévő Margit-sziget számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít az új tulajdonosnak.

 

Extrák és felszereltség: Alma Floor olasz laminalt faparketta, Hansgrohe csaptelepek, 2db Ariston 120l villanybojler, Bosch Serie 8 konyhai gépek, Bosch iDOS 9kg mosógép, MAISTUDIO által tervezett a lakás, Bosch Indukciós fehér főzőlap, Daikin Blue Evolution Emura legkondi hűtő fűtő (halókban es nappaliban), Orac dekor belga szegélylécek, stukkók, mennyezeti dekor elemek, Kaldewei csúszásgátlós kád, Elica olasz szagelszívó, Nemo luxus világító testek (minden lámpa a Solinfotol van), függönyök, visztéira, textilről a Keresztesi Szilvia Interieurtől vannak, Prominent bútor beépített bútorok, Fa nyílászárók, fa biztonsági ajtó, Riasztó, ajtó rács, Elektromos es ház központi fűtésű törölköző szárítós radiátorok, Blanco konyhai csap es tálca, Silestone Calacatta kőpult a konyhában es fürdőszobákban, Eclisse olasz falban fűtő tolóajtók

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, várom hívását akár hétvégén is.

 

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.