English
Luxus penthouse lakás a Szervita téren

V.Kerület , Belváros

390.000.000 Ft

6.500.000 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

60

Négyzetméter

Luxus penthouse lakás a Szervita téren

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

390.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

60

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
7
Négyzetméter ár :
6.500.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Az Emerald Residence több, mint lakóépület: egy újonnan épült, egyedi boutique hotellel együtt megvalósult komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről.

A lakástulajdonosok a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, takarítás és mosoda. A megújuló Szervita téren, a Szent Anna-templom közvetlen szomszédságában elhelyezkedő épület nemcsak egyedülálló lokációt biztosít, hanem építészetileg, anyaghasználatában és szolgáltatásait tekintve is a magyar piacon eddig nem létező kategóriát teremt, a „Landmark” lakásfejlesztések kategóriáját. Az Emerald Residence otthonai időtlen stílust képviselnek értékálló minőségben.

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Amerikai konyhás
Bútorozott
Garázs
Konditerem
Légkondicionáló
Szauna
Terasz
Több Lift

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.