English
Palotanegyedben 3 hálószobás, nagy teraszos újszerű lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

400.000

4.211 / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

95

Négyzetméter

Palotanegyedben 3 hálószobás, nagy teraszos újszerű lakás

VIII.Kerület , Palotanegyed

Térkép megjelenítése

400.000

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

95

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
4.211 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

Palotanegyed szívében, Mikszáth Kálmán téren,  magasemeleti, 95 nm-es felújított duplex lakás eladó.

Elosztását tekintve amerikai konyhás nappali+3 hálószobás, 3 fürdős ingatlan nagy teraszokkal, plusz tartozik hozzá még egy ~50 nm-es tetőterasz is, panorámás kilátással a városra.

Felszereltség

Duplex
Légkondicionáló
Padlófűtés
Terasz
Tetőterasz

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.