English
Tökéletes fekvésű panorámás telken felújított ikerházfél

II. Kerület

460.000.000 Ft

1.818.182 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

253

Négyzetméter

Tökéletes fekvésű panorámás telken felújított ikerházfél

II. Kerület

Térkép megjelenítése

460.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

253

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Háromszintes ház
Négyzetméter ár :
1.818.182 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
1059 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Tökéletes fekvésű telken, a Nagybányai út széles és vízszintes szakaszán, optimális méretű és formájú telken a 90-es évek elején épült ikerházfél eladó.
Mai standardjeinek megfelelően felújítva, nagy terei, illetve a hálószobák és fürdőszobák száma kényelmet biztosít akár egy nagyobb család számára.
Remek panoráma nyílik a Szabadság- és János- hegyre.
Hátsó kertje kifejezetten intim.

Felszereltség

Garázs
Szauna
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.