English
Dunára panorámás lakás a Fővám tér közelében

V.Kerület , Belváros

275.000

8.088 / m2

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

34

Négyzetméter

Dunára panorámás lakás a Fővám tér közelében

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

275.000

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

34

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
8.088 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Különleges ajánlat a pesti belvárosban a Fővám tér közelében, közvetlen Dunára nyíló hálószobával örök, egyedi panorámával túlparton a Citadellával és Budai várral együtt.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.