English
Szabadság térnél panorámás 85 nm-es terasszal felújított 43 nm-es lakás

V.Kerület , Banknegyed

228.000.000 Ft

3.211.268 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

71

Négyzetméter

Szabadság térnél panorámás 85 nm-es terasszal felújított 43 nm-es lakás

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

228.000.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

71

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
3.211.268 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Kuriózum a Szabadság térnél! Várra panorámás, 85nm-es terasszal rendelkező lakás a város szívében!

43 nm-es, nappali 1 hálós,  délnyugati tájolású, napfényes lakás eladó. Ez a páratlan otthon pár éve lett felújítva, cirkó fűtéses.

Közelben a Bazilika, Deák tér, a környéken sok híres kávézó, étterem található. 

Kiváló lakhatásra is és befektetésre kiadásra is. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Terasz

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.