English
Erkélyes, háromszobás, felújított lakás a belvárosban

V.Kerület , Belváros

1.900

17 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

115

Négyzetméter

Erkélyes, háromszobás, felújított lakás a belvárosban

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

1.900

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

115

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
17 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
26.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Különleges lehetőség a Belvárosban, legalább egyéves bérleti szerződéssel (hosszabb távra sem akadály) igényesen berendezett, ERKÉLYES, klimatizált, duplakomfortos nagypolgári lakás, kávézók, éttermek, divatüzletek és bankfiókok szomszédságában, ÉRTÉKES HELYEN, balra a Szervita és Kristóf terek, jobbra az Erzsébet tér.
Az erkélyről a Bécsi utca teljes szakasza belátható, a lakás ugyanakkor nyitott ablakoknál sem zajos, köszönhetően az átlagosnál sokkal magasabb első emeletnek. Minden helyiség egyedileg klimatizált, a lakás néhány éve MŰSZAKILAG ÉS ESZTÉTIKAILAG TELJES FELÚJÍTÁST kapott.
Kéthavi kaució és első havi bérleti díj megfizetését követően azonnal költözhető, a lakásban dohányzás és állattartás nem megengedett.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.