English
Bazilikára, Budai Várra panorámás 1 hálószobás lakás

V.Kerület , Belváros

420.000

7.925 / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

53

Négyzetméter

Bazilikára, Budai Várra panorámás 1 hálószobás lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

420.000

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

53

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
7.925 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Ez az exkluzív, luxus legfelső emeleti lakás hatalmas, 6 méteres ablakkal lenyűgöző panorámát kínál a városra, a Bazilikára és a Budai Várra.

A lakás funkcionális elrendezése tágas nappalit, átjáró konyhát, hálószobát és zuhanyzós kádas fürdőszobát tartalmaz.

Nemrégiben felújították, luxus bútorokkal berendezték és légkondicionálóval szerelték fel. Az épület felújított homlokzattal és tetővel rendelkezik, lift is van benne.

Felszereltség

Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.