English
Opera szomszédságában kuriózum lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

310.000.000 Ft

3.369.565 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Opera szomszédságában kuriózum lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

310.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
3.369.565 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.148 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél

Leírás

Az Andrássy út egyik legszebb klasszicista palotájában lélegzetelállító terű és panorámájú erkélyes lakás eladó.
Közvetlenül az Operaház melletti épület első emeletéről fantasztikus kilátással a hamarosan megnyíló “W” Hotel,ex Balettintézet és a Gucci üzlet átellenben nem veszi el a sugárút szinte teljes hosszára nyíló látványát.
 
A lakás óriási terei és belmagassága szinte egyedülálló, mely ritkaság több tízévente kerül elő tapasztalatunk szerint.
 
Presztízsértékű befektetése lehet remek megtérüléssel a lakás felújítását követően, mely akár többcélú hasznosítást is lehetővé tesz.

Felszereltség

Erkély
Konvektor

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.