English
Dunai panorámás Bauhaus lakás

XIII.Kerület , Újlipótváros

205.000.000 Ft

2.277.778 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Dunai panorámás Bauhaus lakás

XIII.Kerület , Újlipótváros

Térkép megjelenítése

205.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.277.778 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

A XIII. kerület legjobb részén eladó Dunai panorámás lakás. Igazi Bauhaus ház a stílus szerelmeseinek.

A lakás 2020-ban teljes felújításon esett át.

A felújítás során a tulajdonos igyekezett megőrizni a stílus jegyeket, így az eredeti bauhaus kilincsek vannak az ajtókon és az ablakokon is illetve az eredeti lámpák kerültek felújításra.

A konyha teljesen egyedi, rozsdamentes acélból készült bútor került beépítésre. A fürdőszobában hatalmas kádat találulnk.

A hálószoba és a nappali is a Dunára néz. Az ingatlant a hatalmas terek jellemzik. A nappaliból egy kellemes erkélyről nézhetjük a dunai naplementét. 

Felszereltség

Erkély
Fürdőkád

XIII.Kerület

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.