English
11 utcai szobával rendelkező, 419 nm iroda eladó az Arany János utcában!

V.Kerület

610.000.000 Ft

1.455.847 Ft / m2

11

Szobák

hálószoba

11

Hálószoba

m2

419

Négyzetméter

11 utcai szobával rendelkező, 419 nm iroda eladó az Arany János utcában!

V.Kerület

Térkép megjelenítése

610.000.000 Ft

11

Szobák

hálószoba

11

Hálószoba

419

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.455.847 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Az ingatlan Budapest történelmi belvárosában, üzleti negyedként ismert városrészben, az Arany János utcában található, a kék metró megállójához, valamint a Bazilikához közel.

Az iroda besorolású ingatlan eddig hostelként működött, 419 nm, 11 utcai ablakkal rendelkezik, jelenleg 11 szoba, konyha, étkező, recepció, raktár, mosókonyha és több vizes blokk is található benne. Az ingatlanban kártyás beléptető rendszer van kialakítva.

A liftes polgári társasház rendezett, a lépcsőház szép állapotú.

Az ingatlan házközponti fűtéssel rendelkezik, külön víz és villany mérőórák biztosítják a költség hatékonyságát.

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.