English
Panel lakás a KÖKI közelségében

IX.Kerület , József-Attila lakótelep

39.900.000 Ft

767.308 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

52

Négyzetméter

Panel lakás a KÖKI közelségében

IX.Kerület , József-Attila lakótelep

Térkép megjelenítése

39.900.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

52

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
767.308 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
14.805 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A József Attila lakótelepen, a Csengettyű utcában eladó egy jó állapotú, tehermentes, IV. emeleti 52 m2-es, erkélyes, 2 szobás lakás, pincetárolóval, rendezett liftes lépcsőházban.

A környezet csendes, parkos, családbarát, kiváló infrastrukturával és közlekedéssel.

A lakás 2008-ban felújításon esett át, melynek során műanyag nyílászárók lettek beépítve szúnyoghálval és redőnnyel, a burkolatok, zsaniterek, elektromos hálózatés vízvezetékek pedig kicserélésre kerültek.

Közös költség 14.805 Ft/hó, felújítási alappal együtt. 

A társasház anyagi helyzete rendezett és rendszeresen pályázik a közös területek felújítására, szebbé tételére.

Parkolás az utcában ingyenes.

A rezsi havonta 34.000 Ft (gáz, áram, víz, távhő, szélessávú internet).

Közlekedése kiváló, Pöttyös utcai metró pár perc sétára található. A KÖKI Terminál metróval 5-10 perc, a belváros szintén metróval 10-15 percen belül elérhető.

A bevásárlási lehetőségek szintén kedvezőek. A közelben több bolt és szolgáltató (Pl.: több élelmiszerbolt, bank, posta, bölcsőde, oóvoda...) és több iskola is megtalálható.

Felszereltség

Erkély
Távfűtés

IX.Kerület

A kilencedik kerület Ferencvárosa megéri a pénzét, a belváros közelsége, jól árazott ingatlanjai és különleges kultúrája igazán remek kombinációt képeznek Budapesten. A kerület fiatalos és lendületes energiát a Budapesti Corvinus és a Semmelweis Egyetemek, a híres Vásárcsarnok és a Nehru Park, megannyi alternatív koncert hall és bár, illetve számos frissen felújított közterületek és épületek biztosítják. A kerület meglévő épületeinek újjáélesztése, az zöldterületek kiterjesztése, valamint a rekreációs tevékenységek - mint zene és művészet, színház, sport és múzeumok - fejlesztései elnyerték a 25 évre szóló rehabilitációs projektet, a 2016-os FIABCI Prix D’Excellence-t.

A
Hangulat

Fiatalos lendület, művészetek és városi energia ötvözete

Mire számíthatunk

Egy folyamatosan megújuló kerület, tele kultúrális közösségi terekkel, s némi zöld területtel. A fiatal hallgatók és kis családok keveredett közössége megfiatalítja a közeli utcák és lakóépületek hangulatát.

Mire ne számítsunk

A lendületes városi nyüzsgés és zaj hozzátartozik a Ferencváros energiájához, ez azonban ízlés és életmód kérdése, hogy ki élvezi ezt, s ki nem. A kerületben található bárok, éttermek, kávézók és kulturális közösségi terek egyedi ötvözete talán mégis csábítóan hat az erre barangolók számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.