English
Városligetre néző nappali +2 hálószobás+étkezős, minőségien felújított, tágas lakás

VII.Kerület , Ligetváros

650.000

4.924 / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

132

Négyzetméter

Városligetre néző nappali +2 hálószobás+étkezős, minőségien felújított, tágas lakás

VII.Kerület , Ligetváros

Térkép megjelenítése

650.000

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

132

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
4.924 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
39.600 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Ingatlan állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Városliget mellett, közvetlen kilátással a megújuló Ligetre, minőségien felújított, tágas, világos, nappali+ 2 hálószobás+étkezős (hálószobának is kialakítható), 2 fürdős lakás eladó.

Az ingatlan teljes berendezéssel együtt kerül eladásra.

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.