English
Szabadság-térre panorámás, tágas terekkel rendelkező, nappali+ 3 hálószobássá alakítható lakás

V.Kerület , Belváros

133.000.000 Ft

1.343.434 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

99

Négyzetméter

Szabadság-térre panorámás, tágas terekkel rendelkező, nappali+ 3 hálószobássá alakítható lakás

V.Kerület , Belváros

eladva
Térkép megjelenítése

133.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

99

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.343.434 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
30.000 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet

Leírás

Kiváló elosztású erkélyes lakás eladó az Október 6. utcában, patinás liftes ház 3.emeletén, 2 utcai szobás, dupla erkélyes. Az erkélyről a Szabadság- tér látszik.
Nagy belmagasságú, tágas,  nagy ablakokkal rendelkező 99 nm alapterületű ingatlan, nappali + 3 hálószobássá alakítható, keleti fekvésének köszönhetően rendkívül világos.

 

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.