English
Kiadó luxus lakás a Belgrád rakparton!

V.Kerület , Belváros

3.000

25 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

120

Négyzetméter

Kiadó luxus lakás a Belgrád rakparton!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

3.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

120

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
25 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás


VARÁZSLATOS PANORÁMA EGY HOSSZÚ TÁVRA IGÉNYESNEK KIADÓ LUXUSLAKÁSBÓL A DUNA PARTJÁN

A tágas nappali foteljaiból vagy az amerikai konyha étkezőasztalánál a kis élménykandalló mellől csodás kilátás nyílik a Szabadság hídtól az Erzsébet hídig a romantikus a Gellért-hegyre.
A minden igényt kielégítő, felújított polgári lakás csöndes, élménykáddal és szaunával kiegészített hálóiban a belváros sürgő forgatagának zaját kizárva luxus környezetben pihenhet a bérlő. A környék frekventált központja a világ ízeinek, kiváló éttermek sorakoznak a ház közvetlen közelében.
A lakás teljesen berendezett, felszerelt, így a bérlőnek csak birtokba kell vennie és máris élvezheti a kényelmet.

 

Bérleti díj: 2700EUR/hó

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.