English
Prémium kategóriás lakások a Felső-Svábhegyi úton

XII.Kerület , Kútvölgy

563.886.900 Ft

3.862.239 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

146

Négyzetméter

Prémium kategóriás lakások a Felső-Svábhegyi úton

XII.Kerület , Kútvölgy

Térkép megjelenítése

563.886.900 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

146

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
3.862.239 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Átadás: 2022.

Lakások száma: 3 db

A Kútvölgy kedvelt, nyugodt részén Felső Svábhegyi úton épülő FS18 Residence-ben 4 db új prémium kategóriás, exkluzív budai lakás várja igényes tulajdonosát. A minden igényt kielégítő, magas felszereltségű lakások családok, üzletemberek és értékálló befektetést keresők számára egyaránt nagyszerű lehetőséget kínálnak.

A kitűnő lokációval rendelkező, lendületes, ám letisztult homlokzatú FS18 Residence a legfrissebb építészeti trendek alapján, a került megtervezésre. A hátsó, csendes kert felé nagy, egybefüggő ablakfelületekkel nyíló letisztult formájú épület modern designnal, egyéni igényekre szabható lakáskialakításokkal, tágas és világos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak.

Az épületben a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást környezetbarát levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül, a nappalikban fan-coil kiegészítéssel.
Az FS18 Residence Budapest, XII. kerületének klasszikus városrészén, Kútvölgyben helyezkedik el, ahol kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.
A kitűnő lokációval rendelkező, lendületes, ám letisztult homlokzatú FS18 Residence a legfrissebb építészeti trendek alapján került megtervezésre. A hátsó, csendes kert felé megnyitott épülettömb modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakás-enteriőrjével és praktikus ám stílusos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak. Az impozáns, modern vonalú épületben 4 lakás, 8 parkoló és 4 tároló épül az energiatudatos építészet jegyében. A lakások magas minőségű anyagokkal készülnek, 90-146 m2 alapterületűek, földszinti lakásaink kertkapcsolatosak. Az exkluzív épületben található egy kétszintes penthouse is, amely nappali és háló blokkra osztható. Az épületben a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást környezetbarát levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül, a nappalikban fan-coil kiegészítéssel. A lakásokhoz 2 garázsbeálló, valamint egy tároló helyiség választható.

Felszereltség

Hőszivattyús Fűtés
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.