English
Heléna Házban, újszerű 1 hálós lakás

VI.Kerület

50.500.000 Ft

1.231.707 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

41

Négyzetméter

Heléna Házban, újszerű 1 hálós lakás

VI.Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

50.500.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

41

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
8
Négyzetméter ár :
1.231.707 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat

Leírás

A Káldy Gyula utcában eladó, a Heléna Házban, egy újszerű, 41 nm alapterületű, nappali+ 1 hálószobás, panorámás, 8.emeleti, nyugati fekvésű lakás.

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Erkély
Központi Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.