English
V. kerületi panorámás lakás

V.Kerület , Lipótváros

240.000.000 Ft

2.608.696 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

V. kerületi panorámás lakás

V.Kerület , Lipótváros

240.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
2.608.696 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
38.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Budapest belvárosának központjában, egy gyönyörű történelmi házban, rendszeresen karbantartott, liftes épületben, a Parlament és Duna-part szomszédságában található a legfelső, 5. emeleti, utcára néző 3 szoba +galéria szinttel rendelkező lakás.
2014-ben teljeskörűen, azaz műszakilag és esztétikailag is felújított, belsőépítész által tervezett magas minőségű ingatlan, mely azonnal költözhető állapotú. A munkák során az összes ajtó és ablak 3-rétegű üveggel ellátott nyílászárót kapott. A fűtésrendszer, valamint az víz és villanyvezeték is teljesen ki lett cserélve. A fűtést egy két körös kondenzációs kazán biztosítja: padlófűtés és a meleg burkolatú helyiségekben pedig radiátor. A lakásban fűtő/hűtő klíma található.
2024 nyarán egy nagyobb frissítés történt az egész lakásban. Ez magában foglalja a lakás tisztasági festését és tapétázását, a konyhabútor megújulását: új frontok, munkapult, mosogató. Valamint egy új gardróbszoba és különböző beépített bútorok készültek, a további kényelem és tárolás érdekében. A wc-be új mosdószekrény és csaptelep került.


A lakás nettó 103 m2, a tulajdoni lapon 92 m2 szerepel. Az átalakítás során egy 2 méteres belmagassággal rendelkező 11 m2-es galériaszint lett kialakítva, mely dolgozó és vendégszobaként funkcionál.
Az ingatlan egy kellemes méretű előszobával rendelkezik, melyből egy világos balkon-jellegű lichthof is nyílik. A tágas folyosói sarokban egy olvasósarok is helyet kapott. Az előszobából nyílik a kisebbik hálószoba, valamint a zuhannyal és káddal is rendelkező ablakos fürdőszoba, és a külön wc.
A 30 m2-es nappali-konyha-étkező tere hatalmas teraszra nyíló üvegfelülettel rendelkezik, emiatt egész nap rendkívül világos, napos helyiség. A teraszról fantasztikus parlamentre néző panoráma tárul elénk.
Az L-alakú 7,5 méter hosszú gépesített konyha főzőlapot, légkeveréses sütőt, páraelszívót, mosogatógépet, hűtőt, mikrohullámú sütőt tartalmaz. A nagyobb hálószobának egy saját 5m2-es ablakos gardróbszobája van. Ebből a hálóból vezet egy lépcső a galériaszintre.
A lakásban egy külön háztartási helyiség is van.
Az ingatlanhoz tartozik egy lakáson kívüli saját, zárható 3m2-es tároló.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Cirkó Fűtés
Légkondicionáló
Padlófűtés
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.