English
Családi ház Budaörsön

Budaörs

349.000.000 Ft

1.179.054 Ft / m2

7

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

296

Négyzetméter

Családi ház Budaörsön

Budaörs

349.000.000 Ft

7

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

296

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.179.054 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Kelet
Telekterület:
707 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Az A1 ingatlan egyik gyöngyszeme, Panorámás Családi Ház Budaörs-Kamaraerdőn 
 
Eladásra kínálunk egy egyedi panorámás családi házat Budaörs-Kamaraerdő domboldalán, csendes, zöldövezeti környezetben. Az ingatlan nettó alapterülete 298 m², amelyhez 40 m²-es dupla garázs és 40 m²-nyi terasz tartozik, fantasztikus kilátással. 
A ház adottságai lehetővé teszik akár két külön lakás kialakítását is. Az ingatlan szinteltolásos elrendezésű, tágas terekkel: két nappali, öt hálószoba, három fürdőszoba, mosókonyha, kamra, és egy wellness-részleg beltéri fűthető medencével és szaunával várja új tulajdonosát. 
Tervezője a neves építész, Takács Viktor, a XI. kerület egykori főépítésze volt.Az ingatlan 2006-ban épült, azóta teljeskörű esztétikai és gépészeti felújításon esett át, beleértve a modern, távolról vezérelhető Wolf kondenzációs kazánt és LG hőszivattyús klímákat. Az energetikailag korszerű ház alacsony rezsivel működik, villany- és gázszámlája összesen mindössze 60 000 Ft/hó. Minőségi konyha Miele és Bosch gépekkel felszerelt, a fürdők pedig Hansgrohe és Riho szaniterekkel lettek kialakítva. Az ingatlan extra kényelmi funkciói közé tartozik a teljesen applikációról vezérelhető riasztó- és kamerarendszer, optikai internet, villámvédelem, automata öntözőrendszer és esővíztároló is. 
Kertkapcsolatos, a wellnessrész panorámaajtóval közvetlenül kapcsolódik a teraszhoz és kerthez, tökéletes helyszínt biztosítva a kikapcsolódáshoz. A nyílászárók fa keretesek, szúnyoghálóval és árnyékolókkal felszereltek. Budaörs-Kamaraerdő egy családbarát, kertvárosi környék, amely közel fekszik minden fontos infrastruktúrához, tömegközlekedési kapcsolathoz. 
A környék számos szabadidős lehetőséget kínál, beleértve parkokat, futóköröket, edzőparkokat, kerékpárutakat, és közösségi rendezvényeket is. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, érdeklődjön most!

Felszereltség

Ablak a mosdóban
Amerikai konyhás
Bútorozott
Duplex
Elektromos Fűtés
Előszoba
Erkély
Fürdőkád
Garázs
Hűtő
Kert
Légkondicionáló
Medence
Mosogatógép
Mosógép
Okosotthon
Padlófűtés
Raktár
Riasztórendszer
Szauna
Sütő
Tehermentes
Terasz
Távfűtés
Zuhany
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.