English
Exkluzív penthouse lakás a Széchenyi-hegy tetején

XII.Kerület , Svábhegy

1.500.000

12.500 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

120

Négyzetméter

Exkluzív penthouse lakás a Széchenyi-hegy tetején

XII.Kerület , Svábhegy

1.500.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

120

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
12.500 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

Az XII. kerület egyik legelegánsabb részén, a Széchenyi-hegy tetején található Skyline Residence luxus lakóparkban eladásra kínálunk egy exkluzív, legfelső emeleti penthouse lakást. A 2022-ben épült, modern kialakítású ingatlan 3 szobával (nappali + 2 hálószoba) és egy tágas, napfényes terasszal rendelkezik, amelyről lenyűgöző, teljes városi panoráma tárul elénk.

Ez a luxus penthouse különleges adottságai közé tartozik a lakásban uralkodó természetes fény, amit a nagy üvegfelületek biztosítanak, valamint a prémium kategóriás anyagok és beépített gépek, melyek a belső tereket gazdagítják. A lakás egyedi kialakítású konyhával és elegáns fürdőszobával várja új tulajdonosát, akinek mindössze be kell költöznie.

A lakáshoz két kényelmes parkolóhely is tartozik a teremgarázsban, valamint egy nagy méretű, privát tároló is biztosított. A Skyline Residence lakópark extra szolgáltatásai közé tartozik a kiváló biztonsági rendszer, a közös használatú kert.

Ez a penthouse ideális választás azok számára, akik nyugalomra és luxusra vágynak, ugyanakkor közel szeretnének maradni Budapest nyüzsgő központjához.

Felszereltség

Garázs
Légkondicionáló
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.