English
Panorámás lakás XIII.kerületben

XIII.Kerület , Lőportárdűlő

206.000.000 Ft

2.000.000 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

103

Négyzetméter

Panorámás lakás XIII.kerületben

XIII.Kerület , Lőportárdűlő

206.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

103

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
9
Négyzetméter ár :
2.000.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Eladó egy új építésű bútorozott és gépesített, mindössze egy éve elkészült 9. emeleti penthouse lakás. A minőségi kivitelezés (burkolatok és berendezés) és a nagy üvegfelületek teszik egyedivé a legújabb műszaki és energetikai követelményeknek mindenben megfelelő lakást. Az ingatlan fűtését házközponti radiátoros megoldás biztosítja, a lakók kényelmét belső kert, közösségi tér, edzőpark teszi teljessé. A lakáshoz kettő darab, nagyméretű gépjármű beálló (8.5 M Ft darabja) is vásárolható, ez opcionális.

A 103nm + 23nm terasz ingatlan közel a belvároshoz, mégis zöldkörnyezetben a XIII. kerületben, az Árpád-hídtól 2 percre a Cordia Young City újépítésű társasházban található a legfelső emeleten, penthouse 4 szobás teljesen berendezett, bútorozott. A lakás világos, csendes, 23 nm-es terasza a belső kertre néz. Az épületben 4 db lift található. A társasház 2021-ben épült, esztétikailag és műszakilag is kifogástalan állapotban van. A lakásnak nincs közös fala egyetlen szomszédos ingatlannal sem, így csendes, de a belső folyosók miatt télen is ideális a hőmérséklet.

A lakás teljesen berendezett amerikai konyhás nappalival (három oldalról kijárás a teraszra), három hálószobával, kettő fürdőszobával és egy külön mellékhelyiséggel (összesen három mellékhelyiség található az ingatlanban), háztartási helyiséggel, gardrób szobával rendelkezik.

A gépesített ingatlanban megtalálható a beépített mikró, kerámia főzőlap, sütő, hűtő, elszívó, mosógép és mosogatógép. A lakásban egyedileg, méretre készített prémium beépített bútorok találhatók minden helyiségben. Három nagyteljesítményű klíma, elektromos redőnyök az összes nyílászárón és okosotthon funkciók teszik teljessé a kényelmet.

A lakás elhelyezkedését tekintve belvárosi, tömegközlekedés szempontból ideális. Az Árpád-híd, 1-es villamos, M3 metró és számos buszmegálló 3 perc sétára található. A Duna-part és a Margitsziget 10 perc gyalog távolságra található. Bevásárlás, kávézók-éttermek, szórakozási lehetőségek szintén kevesebb mint 200 méterre.

A közvetlen közelben található a Váci úti irodafolyosó, ezért a lakásvásárlás befektetésnek is kiváló. A közelben helyezkedik el a RAM színház, a Lehel téri piac, a Westend City Center Bevásárlóközpont, illetve 2 metrómegállóra található a Duna Plaza Bevásárlóközpont is. A kiváló lokációnak köszönhetően Ön döntheti el, hogy éppen kocogni szeretne a Margitszigeten, eltöltene egy kellemes délutánt gyermekével a Szent István Parkban vagy a Duna parton, korcsolyázna, csónakázna vagy kacsát etetne a megújult Városligetben. Számos irodaház, orvosi centrum, fitness termek, sportpályák, atlétikapályák és a Honvéd sportuszoda is a közvetlen közelben találhatóak. Mindemellett megszámlálhatatlan étterem, kávézó, cukrászda, egyedi bolt található a környéken.

Az ingatlan azonnal költözhető, tökéletes mind családoknak a szobák elrendezése és a frekventált környék miatt, mind befektetőknek a lakás minősége és a kiadás könnyedsége miatt. A lakás CC (tanusitvany száma: ET-YOU3/9P10/2021) energetikai besorolású, ami alacsony rezsiköltségeket garantál.

YOUNG CITY
-wifi a teljes épületben és a kertben
-okosotthon kialakítás a lakásokban
-multifunkcionális közösségi tér és játszósarok
-szabadtéri játékok a közös kertben
-futópálya, szabadtéri edzőpark, jógakert

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Hőszivattyús Fűtés
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Terasz
Több Lift

XIII.Kerület

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.