English
Szervita Luxury Residences

V.Kerület , Belváros

2.200.000

18.803 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

117

Négyzetméter

Szervita Luxury Residences

V.Kerület , Belváros

2.200.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

117

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
18.803 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Gyönyörű 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás Budapest belvárosának legelegánsabb épületében, a Szervita Luxury Residencesben. A lakás 117 m2-es lakótérrel és 11 m2-nyi  terasszal rendelkezik.

A lakáshoz két parkolóhely tartozik, melyeket az ár tartalmazza!

A Szervita Luxury Residences prémium műszaki minőséget és a legkiválóbb európai belsőépítészeti megoldásokat kínálja. A társasház 24 órás portaszolgálattal, kizárólag a lakók által használható tetőterasszal, panoráma szaunával, elegáns lobbyval és zárt, kizárólag a lakók által megközelíthető mélygarázsrésszel rendelkezik. Páratlan luxust élhet át a magyar főváros történelmi, kulturális és üzleti központjában, pár percre a Dunától, a Lánchídtól, különböző 5 csillagos szállodáktól és ínyenc éttermektől.

EXTRÁK:
2 db parkoló a kizárólag a lakók által megközelíthető mélygarázsrészben
Okos-otthon technológiák
VIP társalgó
24 órás biztonsági szolgálat
Privát liftek
Tetőterasz
Panoráma szauna

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Bútorozott
Garázs
Mennyezet hűtés-fűtés
Okosotthon
Padlófűtés
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.