English
Újpesti Metrodom Panorámás lakás

IV.Kerület , Újpest

160.000.000 Ft

1.839.080 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

87

Négyzetméter

Újpesti Metrodom Panorámás lakás

IV.Kerület , Újpest

160.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

87

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
10
Négyzetméter ár :
1.839.080 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
70.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Eladó Újpest különlegességében, az Építészeti Nívódíjas Metrodom Panoráma lakóparkban, egy 12. emeleti, Dunára és a budai hegyekre néző örökpanorámás, luxus szinten kialakított lakás, teljes és minden igényt kielégítő, minőségi bútorzattal. A milánói Bosco Verticale mintájára.

A lenyűgöző Metrodom Panoráma lakópark új lokális városközpontként, 17 emeletes tornyaival emelkedik ki az átlagos új építésű lakóparkok közül, mely a Váci úti irodafolyosó közvetlen közelében, igen frekventált helyen található.

A 87 m2 alapterületű lakás, hatalmas, 39 m2-es terasszal, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával (egy kádas és egy zuhanyzós), 2 toalettel (melyből az egyik különálló), valamint a teraszon kialakított 2 nagy tárolóval rendelkezik.

Az okosotthon rendszerrel felszerelt lakás az épület 12. emeletén helyezkedik el és DNY-i tájolású, egész nap fényárban úszik. A klímaberendezéssel, szúnyoghálóval és elektromos fémredőnyökkel ellátott lakás teljeskörűen gépesített (BOSCH háztartási gépek, AEG mosógép és szárítógép).

A vételár részét képezi a teljes bútorzat és gépesítés; ide valóban csak beköltözni kell.

A közüzemi fogyasztások külön mérhetők, a lakás saját vízórával, hőmennyiségmérővel (fűtés) és villanyórával rendelkezik.

A társasházban 24 órás portaszolgálatok működnek, így a biztonság mind az épületben, mind pedig a belső sétányon kiváló. A lakás közös költsége cc. 70.000,- Ft/hó, mely magában foglalja a közös területek közüzemi fogyasztását, takarítását, a parkfenntartást, a homlokzati növényzet ipari alpintechnikával történő gondozását, a liftek üzemeltetést és a 24 órás portaszolgálat díját is.

A lakópark a XIII. és IV. kerület határán helyezkedik el, így tömegközlekedés szempontjából is rendkívül előnyös: több buszmegálló, a 12-es és 14-es villamos, valamint az M3-as metró is könnyen elérhető, a Duna és a Római-part könnyed biciklizéssel vagy sétával is megközelíthető.

A lakáshoz 2 darab gépjárműbeálló tartozik, melyeket meg kell venni a lakással együtt.

Lakása vételára: 160 mFt

2 db gépkocsi beálló vételára: 8 mFt

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Amerikai konyhás
Bútorozott
Elektromos Redőny
Légkondicionáló
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.