English
Luxus Aranyhegyen

III.Kerület , Aranyhegy

950.000.000 Ft

2.500.000 Ft / m2

7

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

380

Négyzetméter

Luxus Aranyhegyen

III.Kerület , Aranyhegy

950.000.000 Ft

7

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

380

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Háromszintes ház
Négyzetméter ár :
2.500.000 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-nyugat
Telekterület:
2050 Négyzetméter

Leírás

Aranyhegy legszebb részén egy 2000 m2-es saroktelken található, a legminőségibb anyagokból készült elvehetetlen panorámájú, két rendszerű fűtéssel ellátott Infiniti medencével dél-angliai stílusban készült háromszintes családi ház.
A telek eredetileg úgy lett kialakítva, hogy két részre osztható, így a leválasztott 1000 m2-es telken újabb ingatlanok építhetőek saját közvetlen bejáratokkal.
A házat belülről modern tágas terek jellemzik, amelyeknek minden otthon funkcióját Loxone rendszer vezérli, (hőmérséklet, napkövető árnyékolás, hangrendszer, világítás, stb.) és applikáción keresztül irányítható.
A ház nagyon gazdaságos, mert hőszivattyúról táplált hűtés-fűtés gondoskodik a tökéletes klímáról, amely falhűtés és fűtés által valósul meg.
A kert teljes egésze öntözőrendszerrel van ellátva, amely a összegyűjti a talaj és az esővizet is, így a locsolás nagyon gazdaságos.
A ház belső és külső megvilágításáról több mint 200 fényforrás gondoskodik.
A ház minősített kamera és védelmi rendszerrel rendelkezik.
A napjárásnak megfelelően két külön terasz biztosítja a kellemes kinti pihenést.
A házat 2017-ben adták át, az elmúlt öt évben egy külföldi cég használta vendégházként, évente kevés vendég éjszakával, így a kiváló minőségű berendezések tökéletes kényelmet nyújtanak.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Fürdőkád
Garázs
Mennyezet hűtés-fűtés
Padlófűtés
Zuhany
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.