English
Corvin sétányon erkélyes lakás
árcsökkenés

VIII.Kerület , Corvin-negyed

89.800.000 Ft

2.088.372 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

43

Négyzetméter

Corvin sétányon erkélyes lakás árcsökkenés

VIII.Kerület , Corvin-negyed

89.800.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

43

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.088.372 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Eladó egy harmadik emeleti, csendes belső kertre néző 43 m2 erkélyes lakás. A társasház a 2000es évek elején épült. Nincs egy éve hogy a lakás átesett élete első felújításán. Ami nem lett teljesen cserélve az fel lett újítva. Gépesített konyha, csinos fürdőszoba és teljes berendezés tartozik az ingatlanhoz. Légkondicionáló, mosógép, mosogatógép és teljes bútorzat az árban.

A lakáshoz tartozik egy 3m2-es tároló helység.

A Corvin Sétány mentén, Budapest szívében, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál megújult városnegyedben található. Itt nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről.

Kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megháromszorozódottak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások bármikor könnyen bérbeadhatóak.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Erkély
Központi Fűtés
Légkondicionáló
Tehermentes
Zuhany

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.