English
Eladó luxus lakás a Hunyadi téren!

VI.Kerület

119.900.000 Ft

1.998.333 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

60

Négyzetméter

Eladó luxus lakás a Hunyadi téren!

VI.Kerület

119.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

60

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
1.998.333 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
10.400 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó a Hunyadi téren, az Andrássy úttól 50m-re egy luxus minőségben, belső építész által tervezett, felújított lakás.

Belsőépítész által csodálatosan megálmodott tervek alapján, exkluzív és minőségi anyagokkal végrehajtott felújítás során kizárólag olyan elemek és megoldások kerültek beépítésre, amelyekbe első látásra beleszeretünk.
Az ingatlan teljes körűen felújított, saját gáz- villany és vízórával rendelkezik, klíma és konyhai légtechnikával. Asztalos által készített, méretpontos egyedi bútorok kerültek beépítésre, teljes körűen beépített nem látható berendezésekkel, mosogatógéppel, mosó-szárítógéppel, mikrohullámú sütővel, sütővel, fagyasztós hűtővel, magas minőségű, további asztalos bútoripari munkákkal kiegészítve.
A nagy belmagasságnak köszönhetően a nappali szoba felett is és a másik különálló, praktikus műszaki megoldásokkal felszerelt gardróbszobának kialakított szoba felett is galéria került kialakításra, a színek és a fények tökéletes összhangjában. Itt valóban mindennek kigondolt helye van, beépített bútorokkal, amelyekbe könnyedén elpakolhatunk, így a letisztultság könnyedén tartható.
A felújítás során a modern technológia mellett fontos szempont volt az autentikus stílus megtartása, amely egyedi stukkó megoldásokkal köszön vissza a falakon.
Luxus komfort, Marshall Woburn hangtechnika, valamennyi fekvőhelyhez vezetékmentesen okos televíziókkal összehangolt komplett bútorzat, amely az ár részét képezi, kompletten gépesített konyha, minőségi gépekkel.

Az ingatlan vételárát képezi minden bútor, kiegészítő, az illatosítóktól az étkezőkészletig.

 

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Cirkó Fűtés
Légkondicionáló
Riasztórendszer
Terasz

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.