English
Eötvös utcai befektetési lehetőség

VI.Kerület , Külső-Terézváros

69.900.000 Ft

1.664.286 Ft / m2

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

42

Négyzetméter

Eötvös utcai befektetési lehetőség

VI.Kerület , Külső-Terézváros

eladva

69.900.000 Ft

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

42

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.664.286 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
21.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS az OKTOGONNÁL!

 

28+14 nm galériával, mely 190 cm álló galéria. A felújítás során elsődleges szempont volt a minőség és a hosszútávú fenntarthatóság. Ennek eredményeként csak prémium anyagok kerültek beépítésre.

A falak és a mennyezet tégláig vissza lett verve, új gipszes gépi vakolást kapott. A régi válaszfalak kibontásra kerültek, új ytong falazat került a helyére,a szomszéd felőli oldalakon hangszigeteléssel.
Új aljzatbetont kapott a lakás, hőszigeteléssel.
Vasszerkezetes állógaléria, melynek terhelése 900kg/nm. A lépcső szintén vasszerkezetes, asztalos által készített bükkfa borítással, pácolással.
Beépített bútorok az előszobában, fürdőben,illetve egyedi tervezésű gardrób LED világítással és nyitásérzékelővel, továbbá a fürdőben beépített hangszóróval.

Új villanyvezetékek,teljesítmény bővítéssel(3x20 Amper), elektromos alumínium redőny smart-home rendszerrel,új lefolyócsövek,és strang cső.
Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta.
Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel,gránit mosdóval, és magasfényű akril frontokkal.
A lakás felszerelt energiatakarékos, beépített gépekkel (Bosch), LED-világitás (kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel,dobozolással. A hűtő-fűtő klíma szintén kiépítésre került szifonnal, bekötve a lefolyócsőbe.

Felső kategóriás spanyol csempe és járólapok, minőségi csaptelepek és szaniterek, illetve a galérián Egger 8mm-es parketta.
A fűtés korszerű és energiahatékony elektromos padlófűtés (BVF) illetve elektromos falipanel (Adax) kombinációja, amely biztosítja a maximális komfortérzetet.


Érintőképernyős vezérlés és külön fűtési kör, az előszobában,nappaliban és fürdőszobában, ahol a törölköző szárító is található.
A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja.
Továbbá egyedi üvegkorlátok készültek rozsdamentes kapaszkodóval és oszloppal inox kivitelben. Egyedi üvegkabin és egy LG típusú mosó-szárító gép szintén a lakás tartozéka.

Az ingatlant kifejezetten ajánlom első lakást vásárlóknak, pároknak,és befektetőknek egyaránt, a gyors kiadhatóság és magas megtérülés miatt. 

Felszereltség

Bútorozott
Elektromos Fűtés
Előszoba
Hűtő
Kaputelefon
Légkondicionáló
MIKA cirkó
Mosogatógép
Mosógép
Zuhany

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.