English
Szabadság térnél felújított, tágas terekkel rendelkező lakás

V.Kerület

1.450.000

9.932 / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

146

Négyzetméter

Szabadság térnél felújított, tágas terekkel rendelkező lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

1.450.000

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

146

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
9.932 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó Szabadság-térnél egy klasszikus polgári épületben 4 szobából álló ingatlan.
Teljesen felújított, azonnal költözhető, lakhatásra és irodai bérlésre is kiválóan alkalmas.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.