English
Családi ház Tahitótfalun

Tahitótfalu

89.000.000 Ft

427.885 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

208

Négyzetméter

Családi ház Tahitótfalun

Tahitótfalu

89.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

208

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
427.885 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Ingatlan állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet
Telekterület:
658 Négyzetméter

Leírás

Kivételes képességekkel és megannyi potenciállal bír ez a Dunakanyar kedvelt településén található ingatlan. Tahitótfalu központjában kínálom a két, fedett terasszal egymáshoz kapcsolódó igényesen felújított házat. Az épületegyüttes a kialakításnak köszönhetően ideális otthon egymás közelében, de önállóan élni kívánó generációknak, lakás és akár látogatható alkotóház kettősének, vendég- illetve rendezvényháznak, bevételt termelő befektetésnek egyaránt.
Új tulajdonosa egy 2022-ben magas minőség igényű felújításon átesett ingatlant mondhat majd magáénak, amelyet a legrövidebb időn belül birtokba is tud venni. A minden részletében megújult téglaépület a legkorszerűbb technológiával, az energiaigény minimumra csökkentésének követelményével, kiváló minőségű anyagok és beépített berendezések felhasználásával, egyedi megoldásokkal nyerte el a páratlan megjelenését és kihasználhatóságát.
Apró kis megragadó részleteket ismerhet meg, ha szeretné bejárni ezt a funkcionalitásában is jól átgondolt birodalmat. A nagyobb ház (143 nm) kétszintes, tágas nappalijából két külön lépcső vezet a felső szintre, gépesített nagyméretű konyha, sarokkádas fürdőszoba található az egyik oldalról előszobán keresztül, másik irányból a fedett teraszról elérhetőn. A felső szint valódi intim birodalom, 3 szoba és egy igazán figyelemre méltó elegáns fürdőszoba található itt.
A kisebb ház (65 nm) is két bejárattal rendelkezik: konyha és tágas, csinos fürdőszobás lakószoba helyiségein felül egy igazán páratlan alkotó birodalom, otthoni munkavégzéshez szerethető és praktikus, saját 20 nm-es teraszra nyíló inspiratív helyiség kapcsolódik.
A műszaki információkról (szigetelés/gépészet/fűtési-hűtési szerelvényezés, kamera- és riasztórendszer…) is teljes körű információval tudok szolgálni komoly érdeklődés esetén.
Megkeresését, bemutatásra vonatkozó időpont egyeztetési igényét hétvégi napokon is fogadom az elérhetőségeim bármelyikén.

Felszereltség

Fürdőkád
Hőszivattyús Fűtés
Kert hozzáférés
Légkondicionáló
Parkolóhely
Tehermentes
Zuhany
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.