English
KIADÓ lakás a Váci utcában!

V.Kerület , Belváros

220.000 Ft

5.789 Ft / m2

Studio

Szobák

hálószoba

Studio

Hálószoba

m2

38

Négyzetméter

KIADÓ lakás a Váci utcában!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

220.000 Ft

Studio

Szobák

hálószoba

Studio

Hálószoba

38

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
5.789 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
11.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Kiadó csinos kis stúdió lakás a belváros szívében az V. kerület Váci utcában!

Kiadó egy 38 m²-es, világos stúdió lakás Budapest belvárosának szívében. Ideális választás egyetemista vagy üzletember számára, aki hosszútávra keres kényelmes és modern otthont.

Lakás jellemzői:

  • Hosszútávú bérlés: 1 fő részére
  • Modern és kényelmes: Teljesen berendezett és felszerelt
  • Központi elhelyezkedés: Könnyű hozzáférés a város főbb látnivalóihoz és közlekedési csomópontjaihoz

Ez a stúdió lakás tökéletes otthon lehet azok számára, akik értékelik a belvárosi életstílust és a kiváló elhelyezkedést.

A lakás 2024. augusztus 25-től elérhető!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Hűtő
Kaputelefon
Mosógép

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.