English
Bástya utcában Gellért-hegyre panorámás lakás

V.Kerület

149.900.000 Ft

1.873.750 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Bástya utcában Gellért-hegyre panorámás lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

149.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.873.750 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Az ingatlan a város egyik legkeresettebb részén található, modern belső térrel és lenyűgöző panorámával a Gellért-hegyre.
Jellemzői:
  • valóságban 80 nm, tulajdoni lapon 47nm+ 29nm padlástér
  • 2 hálószoba, 2 fürdőszoba
  • Dél-Nyugati fekvés, világos terek
Ideális választás mindazok számára, akik egy világos, jól elrendezett otthont keresnek.

Felszereltség

Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.