English
Holland Ház

XIX.Kerület , Wekerletelep

80.000.000 Ft

1.142.857 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Holland Ház

XIX.Kerület , Wekerletelep

80.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.142.857 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A lakás egy kétszintes 13 lakásos társasház legszélső földszinti lakása, melynek a pincéjét és a padlását beépítették, ezzel közel megháromszorozva az eredetileg 23 nm-es alapterületet. A földszinten a fürdőszoba, a konyha és a dolgozó kapott helyet, majd a padlástérbe menet félúton, a fürdő fölött egy gardróbszoba, a padlástérben egy ámulatba ejtően romantikus hálószoba, az alsó szinten pedig egy igazi férfi „barlang”, ami, ha akarom mozi terem, ha akarom edzőterem, ha akarom zenész próbaterem, ha akarom műhely – csak a fantázia szab határt.

A ház kialakításánál elsődleges szempont volt a 100 éves műemlékvédett Wekerletelep értékeinek védelme, azok kihangsúlyozása vegyítve a modern kor kényelmi megoldásaival.

A lakásba lépve egyből elénk tárul a jellegzetes wekerlei fafödém szerkezet, mely szürke színt kapott, illetve a társasház egykori építész terve, ami a földszint teljes szemközti falát díszíti. Az itt található konyha beépített hűtővel, mosogató géppel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal és villanysütővel felszerelt. Ebben a térben kapott helyet a dolgozó sarok is az ablak előtt, mely egész nap világos és így nagyon kényelmes teret ad az otthoni munkavégzéshez.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Kert hozzáférés
Konyhasziget
Légkondicionáló
Mosogatógép
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.