English
Gozsdu udvarban1 hálós újszerű lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

112.500.000 Ft

1.844.262 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

61

Négyzetméter

Gozsdu udvarban1 hálós újszerű lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

112.500.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

61

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.844.262 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
49.690 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Központi helyen, a Gozsdu Udvarban található, airbnb-re alkalmas (ház engedélyezi) lakás!

Az 1. emeleten található ingatlan amerikai konyhás nappalival és 1 különnyíló hálószobával rendelkezik.

Nagy terek, magas belmagasság, és jó elrendezés jellemzi. Teljesen bútorozott,  kiváló választás mind befektetési célra, mind saját otthonnak!

Felszereltség

Központi Fűtés
Légkondicionáló

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.