English
VII. kerület eladó egyedi panorámás lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

150.000.000 Ft

1.851.852 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

81

Négyzetméter

VII. kerület eladó egyedi panorámás lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

150.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

81

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.851.852 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Eladó: Egyedi panorámás lakás a VII. kerületben. A lakás 81 négyzetméteres, és a hatodik emeleten található.

Az VII. kerületben található eladó lakás egyedi panorámával rendelkezik, ami lenyűgöző kilátást biztosít a környező területekre.

A VII. kerület Budapest egyik izgalmas része, és a lakás elhelyezkedése kiváló lehetőségeket kínál a város felfedezésére és az ottani élet élvezetére.

A Házban engedélyezett az AIRBNB.

Felszereltség

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.