English
Panorámás felújított lakás az I.kerületben

I.Kerület , Krisztinaváros

79.800.000 Ft

1.813.636 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

44

Négyzetméter

Panorámás felújított lakás az I.kerületben

I.Kerület , Krisztinaváros

Térkép megjelenítése

79.800.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

44

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
7
Négyzetméter ár :
1.813.636 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

A lakás Bel-Buda legvonzóbb és legexkluzívabb részének egyikén, az I. kerületi Naphegyen található. A környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik.
Az ingatlan nem csak hosszú távú, lakhatási célra jelenthet ideális választást, hanem az ingatlanbefektetésben és lakáskiadásban gondolkodók számára is vonzó lehetőség.
A csendes mellékutcában található épület közelében kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, a Duna és a Lánchíd pár perc sétával elérhető.
A közlekedés autóval is előnyös, hiszen a belváros az Erzsébet hídon át könnyedén megközelíthető, de az M1-es és az M7-es autópályákra szintén gyorsan kijuthatunk.
A közvetlen közelben található patika, egészségügyi központ, kórház, bank, bevásárlási és szórakozási lehetőség. Több óvoda, iskola és egyetem – ELTE, Testnevelési Egyetem (TE) – épülete áll a környéken. Rövid séta után a Budai várnegyedbe vagy a Tabánba juthatunk, az aktív életet élőknek pedig a TE atlétikai pályája és az Oxygen Wellness központ nyújt lehetőséget a sportolásra.
A számos szolgáltatás és kávézó mellett a bel-budai városrész több gasztronómiai nevezetessége is a lakás közvetlen közelében található. A Déryné étterem csupán egy sarokra van, ám néhány perces séta után, Michelin ajánlással rendelkező étterembe is betérhetünk: a Zóna, az Alabárdos, a Baltazár, az Arany Kaviár vagy a Csalogány26 étterem - tíz percnél egyik sincs messzebb.

A lakás modern stílusban, prémium minőségű anyagokkal teljes mértékben felújított, nappali + hálószobás, erkélyes, hetedik emeleti szuperpanorámás ingatlan.
A műszaki kivitelezés neves belsőépítész szakember tervei alapján és személyes felügyeletével zajlott.
A felújítás során a fürdőszobában padlófűtés lett kialakítva, míg a szobákban norvég fűtőpanelek (Adax wifi) biztosítják az ideális hőmérsékletet.
Az amerikai konyhás nappaliba méretre gyártott konyhabútor került, prémium kategóriás, beépített gépekkel. Hasonlóan egyedi gyártású bútorokat találunk a hálószobában, illetve az előszobában is.
Az összes nyílászáró cseréje megtörtént, valamint elektromos redőnyök, szúnyogháló és split klímarendszer teszi teljessé a komfortot.
A lakás területe 41 nm, az 5 nm-es erkélyről pedig csodálatos panoráma tárul elénk a budai vár irányába.


Igény szerint a látványterv szerinti teljes berendezésre is van lehetőség- külön egyeztetést alapján.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Elektromos Fűtés
Előszoba
Erkély
Legfelső emelet
Légkondicionáló
Tehermentes

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.