English
Eladó Panorámás Lakás Gellérthegy legkedveltebb részén

I.Kerület , Gellérthegy

249.000.000 Ft

1.753.521 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

142

Négyzetméter

Eladó Panorámás Lakás Gellérthegy legkedveltebb részén

I.Kerület , Gellérthegy

249.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

142

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.753.521 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
30.000 HUF
Kilátás:
Panorámás, Kert
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Elhelyezkedés: Ez a tágas és bájos lakás egy csendes lakóövezetben található a Gellért-hegyen, távolabb a forgalmas Hegyalja út zajától. Körülölelik a lenyűgöző parkok, mint például a Filozófusok kertje, Tabán, Citadella, valamint a Gellért-hegyi csúszdapark és további öt játszótér, ami nyugodt környezetet biztosít, miközben könnyen elérhetővé teszi a különböző szolgáltatásokat. Gyalogosan könnyen megközelíthetőek a wellnessközpontok, termálfürdők, üzletek, orvosi intézmények, patikák, kávézók, óvodák, iskolák, sportlétesítmények és tömegközlekedési megállók (kb. 300 méter távolságra), beleértve az 8E, 108E, 112, 110 és 27-es buszjáratokat. Emellett a belváros könnyen megközelíthető gyalogosan.

Leírás: Ez az egyedülálló lakás egy kis lakóépület legfelső szintjét foglalja magában, lélegzetelállító panorámás kilátással, és körbeveszi a buja zöld növényzet, így minden évszakban nyugodt menedéket nyújt. A lakásnak hatalmas ablakai vannak, így egész nap árad be rajtuk a természetes fény, és észak-kelet-dél-nyugati tájolása miatt.

Parkolás: A tulajdonhoz tartozik egy parkolóhely az udvarban, további parkolási lehetőség pedig a széles utcán áll rendelkezésre (fizetős).

Elrendezés: Az eredetileg két különálló egységből összevonott lakás tágas nappalival és nyitott konyha-étkezővel, egy szülői hálószobával, egy dolgozószobával, ami gyönyörű kilátást nyújt a Budai hegyekre, egy gyerekszobával, három fürdőszobával (egy káddal és kettő zuhanyzóval), egy előszobával gardróbbal, egy mosókonyhával és három erkéllyel rendelkezik összesen 8 négyzetméteres területtel mindegyik. Az erkélyekről páratlan kilátás nyílik a folyóra és a Parlamentre, a buja gesztenyefákra és az örökzöld fenyőkre.

További jellemzők: A lakáshoz két tárolóhelyiség is tartozik a pincében, ami az eladási ár részét képezi. A lakás minőségi burkolatokkal, egyedi beépített szekrényekkel, infraszaunával, padlófűtéssel, gránit konyhapulttal, fa nyílászárókkal, rovarhálókkal, kézi redőnyökkel, klímával minden szobában, modern Ariston kondenzációs gázkazánnal (2018-ban telepítve, kéménybélelés is megtörtént), elektromos kandallóval, AEG konyhai készülékekkel és riasztóval rendelkezik. Az épület 1950-es években épült, jó állapotú és karbantartott. A tetőt 2015-ben új bitumenes kátránypapírral fedték le, az északi homlokzatot pedig 2016-ban 10 cm vastag szigeteléssel látták el, a kerítést pedig 2020-ban újrafestették.

Kültéri tér: A társasház közös kerttel rendelkezik, melyet a lakók gondoznak, így kellemes környezetet biztosít a természet kedvelőinek.

Elérhetőség: A lakás júniustól költözhető.

Megtekintés: Foglaljon időpontot, hogy megtapasztalhassa ennek az egyedi otthonnak a varázsát a Buda zöldjében, kiváló közlekedéssel és közel a belvároshoz. Hétvégén is elérhetőek a megtekintések, és ha telefonon nem érhető el, hagyjon üzenetet visszahíváshoz.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Erkély
Fürdőkád
Légkondicionáló
Zuhany

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.