English
Eladó felújítandó utcai nézetű lakás a Teréz krt.-on meglévő átalakítási tervekkel!

VI.Kerület

348.000

3.193 / m2

4.5

Szobák

hálószoba

4.5

Hálószoba

m2

109

Négyzetméter

Eladó felújítandó utcai nézetű lakás a Teréz krt.-on meglévő átalakítási tervekkel!

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

348.000

4.5

Szobák

hálószoba

4.5

Hálószoba

109

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
3.193 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
23.980 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Eladó Belső-Terézvárosban, rendkívül jó helyen, a Liszt Ferenc tér/Király utca és az Oktogon/Andrássy út közötti félúton egy 2. emeleti 109 m2-es (valóságban 115 m2) lakás egy felújított, rendezett 4 emeletes liftes épületben. A belváros történelmi helyszínei, az Andrássy út, az Operaház, a Zeneakadémia, a New York Café, a kulturális és gasztronómiai lehetőségek mind gyalogosan elérhetőek. Villamos és metrómegállók néhány méterre találhatók.

Kedvező elrendezésének köszönhetően a lakás könnyen osztható 2 lakásra: egy kb 30 m2-es garzonra (+ 9 m2 galéria) és egy kb 85 m2-es lakásra (+ 9 m2 galéria).. összesen kb. 133 m2.

Az épületben rövid távú bérbeadás lehetséges.

A felújítási terveket (amelyeket biztosítunk) azzal a céllal készítették el, hogy legfeljebb 12 főt (4 franciaágy + 2 kanapéágy) tudjanak elszállásolni vakfürdőszoba vagy átjáró hálószoba nélkül, és nincs elpazarolt hely. A mennyezet magassága 4 m, 3 ablak a Teréz körútra néz, 2 ablak és a bejárati ajtó a belső udvarra néz, további 3 ablak egy másodlagos nagyon kicsi, de mégis világos udvarra néz. Nincs sötét "lichthof". Extra bejárati ajtó nyitása is megengedett.

Felszereltség

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.