English
Gozsdu Udvar Közvetlen Közelében eladó AIRBNB lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

145.000.000 Ft

1.629.213 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

89

Négyzetméter

Gozsdu Udvar Közvetlen Közelében eladó AIRBNB lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

145.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

89

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.629.213 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Remek befektetési lehetőség várja Önt a Helena's House-ban! Eladó egy 89 négyzetméteres, délre néző, világos lakás a város szívében, modern épületben, lifttel. A harmadik emeleten található, csendes, parkosított udvarra nyílik kilátás. A lakás tágas nappalival és két hálószobával rendelkezik, kényelmes életet biztosítva.

A lakás fő attrakciója a 10 négyzetméteres erkély, ahol élvezheti a déli napsütést és a friss levegőt. Légkondicionált és egyedi mérővel ellátott központi fűtés található, ami kellemes hőmérsékletet biztosít. Parkolóhely vásárlására is lehetőség van az alagsori garázsban.

Ez az ingatlan ideális befektetés, hiszen központi elhelyezkedése miatt könnyen kiadható Airbnb-nek, folyamatos hozamot realizálva. A Gozsdu Udvar és más kulturális és szórakoztató helyszínek közelsége vonzó mind a turisták, mind az urbánus rajongók számára.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Amerikai konyhás
Erkély
Fürdőkád
Központi Fűtés
Légkondicionáló

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.