English
Kivételes lehetőség a Liszt Ferenc téren – Egyedi 81 nm-es Lakás eladó!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

115.000.000 Ft

1.419.753 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

81

Négyzetméter

Kivételes lehetőség a Liszt Ferenc téren – Egyedi 81 nm-es Lakás eladó!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

eladva
Térkép megjelenítése

115.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

81

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.419.753 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Felújításra

Budapest számos lehetőséget kínál egy lakás megvásárlására, és az Ön személyes stílusához igazodóvá formálására. A vevőknek lehetőségük van arra, hogy egyedi életteret alakítsanak ki maguknak, bérlőknek vagy jövőbeli fogyasztóknak. Bátran forduljon hozzánk az itteni lakás felújításának részleteivel, költségeivel és előnyeivel kapcsolatban.

Leírás

Kivételes lehetőség a Liszt Ferenc téren – Egyedi 81 nm-es Lakás eladó!

 

Elhelyezkedés: Budapest egyik legjobb pontján található, a Liszt Ferenc téren. A város szívében elhelyezkedő ingatlan kiemelkedő helyszínnek számít, mely 35 évig szolgált otthonul egy jogi szakembernek. Most, hogy a tulajdonos új fejezetet kezd, eladóvá vált ez a különleges lakás.

 

Ingatlan jellemzői:

  • Reprezentatív környezet: A lakás és az épület is kifinomult és impozáns megjelenésű. Az ingatlan örök értéket képvisel, mely számos emléket őriz, és csodálatos lakók otthonául szolgálnak.
  • Funkcionalitás: Jelenleg két tágas szoba található az ingatlanban, azonban a konyha elrendezéséből és méretéből adódóan egy harmadik, csendes szoba kialakítása is lehetséges.
  • Kényelem: A ház két lifttel rendelkezik, belső udvara impozáns kialakítással, csodálatos zöld növényekkel és szökőkúttal díszítve. Budapest központjában az ingatlan egy igazi oázisnak számít.
  • Extrák: A lakásban Airbnb tevékenység folytatható, és rendkívül alacsony rezsi költségek jellemzik. Az épület teljesen felújított állapotban van. A lakás napfényes, nyugati tájolású, klimatizált, valamint riasztó rendszerrel felszerelt.

 

Befektetési lehetőség: Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál irodának vagy lakásként egyaránt. A jövendőbeli tulajdonosnak azt kívánjuk, hogy hasonlóan szép éveket töltsön itt, mint a jelenlegi tulajdonos.

Felszereltség

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.