English
Egyedi Béke és Kényelem: Pátyi étterem, panzió eladó

Páty

690.000.000 Ft

884.615 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

m2

780

Négyzetméter

Egyedi Béke és Kényelem: Pátyi étterem, panzió eladó

Páty

Térkép megjelenítése

690.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

780

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
6
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
884.615 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Ingatlan állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet
Telekterület:
1939 Négyzetméter
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Rövid Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Páty központjában, mindössze 2 percre az autópálya lehajtótól található egy varázslatos vendéglátóipari egység, amely most eladó.

Az ingatlan tágas, 780 m2-es épülettel büszkélkedhet, melyet egy 2000 m2-es területen helyeztek el. Az épület saját parkolóval rendelkezik, és három külön bejáratú üzlethelyiséget kínál az új tulajdonosnak.

A borospince és a rendezvénytermek ideálisak különböző események, összejövetelek lebonyolítására. A teljesen felszerelt konyhával ellátott étterem kb. 40 vendég kiszolgálására alkalmas, melyet fedett terasszal egészítettek ki.

A két pályás bowling-pálya és a hangulatos kerti szaletli további szórakozási lehetőségeket kínál a vendégek számára. Emellett az ingatlanhoz tartozik egy hat szobás panzió is.

Felszereltség

Duplex
Légkondicionáló
Padlófűtés
Parkolóhely
Szauna
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.