English
XI. kerület újszerű lakás

XI.Kerület , Kelenföld

149.000.000 Ft

1.960.526 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

76

Négyzetméter

XI. kerület újszerű lakás

XI.Kerület , Kelenföld

Térkép megjelenítése

149.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

76

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.960.526 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Kelenföldön, a XI. kerület legkedveltebb részén, egyirányú, csendes Mohai utcában található modern luxus apartman várja új tulajdonosát!

Ez a 2019-ben épült liftes társasház legfelső emeletén elhelyezkedő penthouse jellegű lakás minden igényt kielégít. A nettó 76 négyzetméteres alapterület N + 2 tágas szobát kínál, melyekhez egy 48 négyzetméteres terasz és erkély csatlakozik (teljes alapterület: 124 négyzetméter). A környező kisvárosias övezet és a Mohai utca nyugodt atmoszférája garantálja a csendes életvitelt és a kényelmes otthoni légkört.

Az ingatlan kiválóan alkalmas családoknak és pároknak egyaránt, akik értékelik a modern stílust és a magas színvonalú kényelmet. A tágas teraszok kiváló lehetőséget biztosítanak szabadtéri étkezésre, kikapcsolódásra és baráti összejövetelekre, miközben gyönyörű kilátás nyílik a környező panorámára.

Az ingatlan felszereltsége és kialakítása első osztályú, a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően. A modern konyha és fürdőszobák, valamint a prémium minőségű burkolatok és berendezések teszik teljessé ezt az exkluzív otthont.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy kivételes ingatlant hívjon sajátjának a XI. kerület egyik legfelkapottabb környékén! Hívjon még ma, hogy megtekintse ezt a lenyűgöző lakást, mielőtt elkel!

 

 

 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Garázs
Hőszivattyús Fűtés
Kert
Légkondicionáló
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.