English
Marczibányi Téri Újépítésű Kertkapcsolatos lakások

II. Kerület

233.200.000 Ft

2.743.529 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

85

Négyzetméter

Marczibányi Téri Újépítésű Kertkapcsolatos lakások

II. Kerület

Térkép megjelenítése

233.200.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

85

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.743.529 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Marczibányi tér Újépítésű Kertkapcsolatos Lakások

Üdvözöljük a Marczibányi téren található új építésű lakásoknál, melyek luxust és kényelmet nyújtanak az otthonába.

I. Emelet 1. Lakás:

  • Bruttó Alapterület: 84,68 m2 (belső falakkal növelt)
  • Elrendezés: Két hálószoba, amerikai konyhás nappali
  • Terasz: 13,1 m2
  • Kilátás: utcai
  • Ára: 233.2 M FT

II. Emelet 2. Lakás:

  • Bruttó Alapterület: 76,47 m2 (belső falakkal növelt)
  • Elrendezés: Két hálószoba, amerikai konyhás nappali
  • Terasz: 8,19 m2
  • Kilátás: udvari
  • Ára: 211M  FT

Mindkét lakáshoz tartozik egy-egy teremgarázshely és tároló, melyek együttes bruttó ára 20 millió forint. Ez a lakások árában nincs benne, külön értendő.

Ezek a kivételes lakások kifinomult designnal és magas minőségű kivitelezéssel rendelkeznek. A modern konyhák és tágas nappali teret biztosítanak a családi összejövetelekhez és a mindennapi élethez, míg a teraszok kiváló helyet nyújtanak a szabadban való pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthont teremtsen magának egy exkluzív újépítésű lakásban Budapest egyik legkedveltebb környékén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezeket a gyönyörű otthonokat!

Felszereltség

Amerikai konyhás
Erkély
Fürdőkád
Garázs
Légkondicionáló
Mennyezet hűtés-fűtés

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.