English
Marczibányi téri Újépítésű Kertkapcsolatos lakások

II. Kerület

244.000.000 Ft

3.128.205 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

78

Négyzetméter

Marczibányi téri Újépítésű Kertkapcsolatos lakások

II. Kerület

Térkép megjelenítése

244.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

78

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
3.128.205 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Udvari
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Marczibányi téri Újépítésű Kertkapcsolatos Lakások

Üdvözöljük a Marczibányi téren található új építésű kertkapcsolatos lakásoknál, melyek modern kényelmet és nyugodt életet kínálnak Budapest szívében.

1. Lakás (Földzsint):

 • Bruttó Alapterület: 78,47 nm (belső falakkal)
 • Elrendezés: Két hálószoba, amerikai konyhás nappali
 • Terasz: 12,04 nm
 • Kizárólagos Kerthasználat: 60 nm
 • Kilátás: Utcai nézet
 • Ár: 256 millió forint

2. Lakás (Földszint):

 • Bruttó Alapterület: 76,50 nm (belső falakkal)
 • Elrendezés: Két hálószoba, amerikai konyhás nappali
 • Terasz: 11,31 nm
 • Kizárólagos Kerthasználat: 60 nm
 • Kilátás: Udvari nézet
 • Ár: 244 millió forint

Mindkét lakáshoz tartozik egy-egy teremgarázshely és tároló, melyek együttes bruttó ára 20 millió forint. Ez a lakások árában nincs benne, külön értendő.

Ezek a gondosan tervezett lakások a funkcionalitás és a luxus életstílus tökéletes egyensúlyát kínálják. Minden lakás tágas élettérrel, jól felszerelt hálószobákkal és modern konyhával rendelkezik. A nagy terasz ideális helyet biztosít kinti pihenéshez és szórakozáshoz, míg a kizárólagos kertterület magánéletet és nyugalmat nyújt.

A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a lakóknak könnyű hozzáférést biztosítanak a közeli szolgáltatásokhoz, beleértve az üzleteket, éttermeket, parkokat és tömegközlekedést.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy luxus kertkapcsolatos lakást vásároljon Budapest egyik legfelkapottabb helyén. Forduljon hozzánk most egy megtekintési időpontért!

Felszereltség

Ablak a konyhában
Amerikai konyhás
Garázs
Hőszivattyús Fűtés
Mennyezet hűtés-fűtés

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.