English
Luxus Lakások a II.kerületben

II. Kerület , Törökvész

640.000.000 Ft

2.461.538 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

260

Négyzetméter

Luxus Lakások a II.kerületben

II. Kerület , Törökvész

Térkép megjelenítése

640.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

260

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.461.538 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

A Páfrány Residence lakóingatlan beruházás, az Ördög-árok és az Apáthy-szikla alatt elhelyezkedő, természetvédelmi terület ölelésében mintegy 4.500 m2-es fejlesztési területen valósul meg. A lokáció kiváló infrastruktúra ellátottsága és a budai hegyek által kínált nyugodt, békés zöldövezeti környezet kiváló lehetőségeket kínál a 7 egységből álló luxus lakóépület megvalósítására. Kuriózum, hogy a beruházás közvetlen szomszédságban áll Rubik Ernő egykori villája. 

Ebben a társasházban eladó egy földszinti 260 nm-es közel 400 nm saját kertkapcsolattal rendelkező lakás.

Felszereltség

Fürdőkád
Kert hozzáférés
Mennyezet hűtés-fűtés
Okosotthon
Tehermentes
Zuhany

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.