English
Erzsébet térre néző jó állapotú lakások erkéllyel

V.Kerület , Belváros

210.000.000 Ft

1.544.118 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

136

Négyzetméter

Erzsébet térre néző jó állapotú lakások erkéllyel

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

210.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

136

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.544.118 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Erzsébet térre néző, 10 nm-es erkéllyel rendelkező lakások eladók. Azért a többes szám, mert az eredetileg 1 lakás ketté lett bontva egy 100 nm-es és egy 36 nm-es lakásra. De csak egyben lehet megvásárolni.

Az ingatlanok jó állapotúak, a nagy lakásnak van egy L alakú erkélye, ami a térre és a Budapest Eye-ra néz.

A további részletekért hívjon bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Dupla Bejárat
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.