English
Október 6. utcában 2 hálószobás felújított, modern lakás eladó

V.Kerület , Belváros

220.000.000 Ft

2.222.222 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

99

Négyzetméter

Október 6. utcában 2 hálószobás felújított, modern lakás eladó

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

220.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

99

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
2.222.222 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Október 6. utcában eladó gyönyörűen felújított, utcára néző, második emeleti lakás, amely ideális otthonnak bizonyulhat bárki számára, mivel könnyen megközelíthető a város számos kulturális és szórakoztató lehetősége.

Az ingatlan 99 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, melynek déli fekvése tökéletes napfényt biztosít egész napra.

A tágas nappali mellett 2 hálószoba és 1 fürdőszoba található.

 

 

Felszereltség

Központi Fűtés
Légkondicionáló

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.